Stage vacatures

MARKETING STAGIAIRE

Vanaf september 2022 komt er een stageplek vrij op de afdeling Marketing bij Umé Studio. Ben jij derde- of vierdejaars hbo-student in de richting marketing en communicatie, bijvoorbeeld Creative Business (Media, Informatie en Communicatie), Online Communicatie of doe je een andere gerelateerde studie? Ben jij energiek, ondernemend en wil je jouw online marketing skills verbeteren binnen een hecht team? Ben je in staat zowel veel zelfstandig als in teamverband te werken? Dan is dit jouw stageplek.

 


Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de online sales en het inplannen en posten op onze social media, optimaliseert onze webshop door grafische beelden en creatieve fotografie, genereert traffic en vult de webshop aan. Je zet de wekelijkse nieuwsbrief op, stuurt deze uit en analyseert de resultaten. Verder ontdek je online marketingtrends en voer je ze door naar Umé Studio. Omdat Umé Studio een jong en dynamisch bedrijf is, geven we stagiaires de kans om naast de stageopdrachten meerdere facetten van ons bedrijf te leren kennen. Dat betekent dat we als één team samenwerken en jouw kwaliteiten graag willen inzetten voor toffe events of grote producties als dit nodig is. Het is belangrijk om te weten dat we met een klein team werken waarin iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt, dit verwachten wij ook van een stagiaire.


Herken jij jezelf in dit profiel?
Jij bent…
- sociaal vaardig, communicatief en initiatiefrijk
- enthousiast, flexibel, nauwkeurig en creatief
- een denker op hbo-niveau
- stressbestendig
- een aanpakker en multitasker  
- minimaal 6 maanden beschikbaar, vanaf begin juli 2022

Jij hebt…

- ervaring met het (dagelijks) gebruik van social media zoals Instagram, Facebook & TikTok
- cijfermatig inzicht om o.a. analyses met behulp van Google Analytics te maken
- ervaring met Photoshop & InDesign (dit is een vereiste)
- oog voor detail en verantwoordelijkheidsgevoel
- zin om fulltime mee te draaien bij een jong en dynamisch bedrijf

Wat bieden wij?
Stagevergoeding bij een fulltime stage van 40 uur per week.
Kom jij het Umé team versterken? Solliciteer nu!
Stuur je motivatiebrief, cv (en portfolio) zo snel mogelijk naar Info@umestudio.nl met het onderwerp Marketing Umé Studio 2022.

Contact form